Female Entrepreneurship

Weitere News aus unserem Bereich gibt es hier!

Bill and Melinda Gates Foundation Research Studentship

Business models to enable advanced technology to solve the global sanitation challenge

Cranfield University are developing the Nano Membrane Toilet as a household toilet which will provide safe sanitation without any need for any external water supplies, sewerage or electricity.   To facilitate the implementation of this toilet in the areas of most need, that is amongst poor communities in Sub Saharan African cities, a robust business model needs to be developed.

MSc by Research Studentship

The studentship is funded under Cranfield University’s grant from the Bill and Melinda Gates Foundation. Funding covering tuition fees and a stipend (£18,000 per annum) is available for applicants from anywhere in the world

Further details: https://www.cranfield.ac.uk/research/phd/business-models-to-enable-advanced-technology-msc-by-research

Alison Parker, Lecturer in International Water and Sanitation: a.parker(at)cranfield.ac.uk

Richard Adams, Reader in Entrepreneurship: r.j.adams(at)cranfield.ac.uk

Application deadline: 12 Nov 2017

Stellenausschreibung - Praktikant/in oder Werkstudent/in bei evers&jung

• Du befindest Dich im Studium und möchtest als Praktikant/in oder Werkstudent/in spannende Erfahrungen im Gründungs-/Startup-Bereich sammeln? Dann haben wir hier was für Dich!

WEforum 2017 - Women Entrepreneurship Forum

Nehmen auch Sie am diesjährigen Oldenburger Women Entrepreneurship Forum vom 22. - 23. März teil!

!! JETZT TICKET SICHERN UNTER LINK

Lust mehr über das Forum und die dazugehörigen Programmpunkte zu erfahren? Dann besuchen Sie unsere offizielle WEforum2017 Seite oder werfen Sie einen Blick in unser Programmheft.

HIDDEN FIGURES - Cine k Oldenburg

• Nicht verpassen!

Vom 02. Februar 2017 bis zum 19. März 2017 läuft im Cine k Oldenburg der Oscar nominierte Film Hidden Figures.

Der Film erzählt die Geschichte von drei afro-amerikanischen Mathematikerinnen, die in den frühen Jahren des US-Raumfahrtprogramms eine wichtige Rolle bei der NASA spielten.

JETZT TRAILER ANSEHEN: